The Swanlike Gambler-Politician

Cool Change

Ta tag i saken

Ibland kan jag känna att man har flera saker som man borde göra men som man inte får gjort. Det är så lätt att man skjuter upp saker och ting och tänker att det där tar jag imorgon och så vidare. Ja det är verkligen lätt att lura sig själv och tro att man har gott om tid på sig. Men det är så lätt att man bara blir stressigare av det än vad man hade blivit om man bara hade gjort det när man fört kom på det.

Det är lätt att det blir så på jobbet...

Ja det är lätt att det blir så på jobbet. Man tänker att man har massor med tid att få en viss sak gjort men vips så har det gått en vecka och man har fortfarande inte gjort det. Vad jobbigt det blir då. Det är bättre att man egentligen bara sätter sig och gör det man har haft hängande över sig på senaste tiden.
Något annat man kan göra är att ta hjälp av någon annan. Det kan ju vara så att man har väldigt mycket saker som man måste göra och då är det ju jobbigt att behöva göra allt själv. Då är det ju toppen om man kan ta hjälp av någon annan eller något annat företag. Det kan till exempel vara så att man har ett reklam jobb som måste bli gjort men man har inte tagit tag i den än men då är det ju toppen om man hör av sig till smarter marketing till exempel för att få hjälp med det jobbet. Ja det är verkligen bra om man kan leja bort jobb så att man inte blir för stressad utan kan ta det lite lugnare. Ja det är något som är bra att göra om det är möjligt.